У збірній України зробили заяву щодо футболістів з Росії
Категорія
Спорт
Дата публікації

У збірній України зробили заяву щодо футболістів з Росії

У збірній України зробили заяву щодо футболістів з Росії
Джерело:  online.ua

Тренерський штаб національної збірної України з футболу зробив офіційну заяву у зв'язку з невикликом футболістів з чемпіонату Росії.
Про це ONLINE.UA повідомили в прес-службі ФФУ.
"У зв'язку з підвищеним інтересом засобів масової інформації до запрошення або не запрошення кандидатів збірної України з числа гравців, які виступають в чемпіонаті Росії, хочемо заявити наступне: гравцям Євгену Селезньову, Андрію Пилявському, Богдану Бутку і Олександру Зінченку, як і всім іншим кандидатам в національну команду, які виступають в іноземних чемпіонатах, виклики були відправлені 10 березня (згідно з регламентом ФІФА зі статусу і трансферів гравців це необхідно робити за 15 днів до початку "міжнародного вікна"). Ці запрошення носили попередній характер, оскільки в той час тренерський штаб збірної України ще не визначився зі складом команди на цей збір. Остаточна заявка була сформована 17 березня. В той же день цей склад був оприлюднений на офіційному сайті Федерації футболу України. Склад сформований тренерським штабом на основі ігрових характеристик і стратегічного бачення тренерського штабу. Ніяких інших причин відсутності гравців на зборі, в тому числі політичних, про що неодноразово згадувалося в ЗМІ, немає. Згадані кандидати, залишаються в полі зору тренерського штабу", - йдеться в заяві.
ДИВІТЬСЯ: З'явився доказ виклику Селезньова в збірну України: опубліковано фото
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, Михайло Фоменко замість травмованих футболістів викликав гравців з чемпіонатів Польщі і Греції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?