На суді над Савченко розгорається скандал з журналістами і тітушками
Категорія
Україна
Дата публікації

На суді над Савченко розгорається скандал з журналістами і тітушками

На суді над Савченко розгорається скандал з журналістами і тітушками
Джерело:  online.ua

Один з адвокатів української льотчиці і народного депутата Надії Савченко Микола Полозов повідомив, що в залі суду Донецька Ростовської області розгорається скандал через присутність тітушек.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його мікроблог в Twitter.
"У суді скандал. Журналістів, крім двох українських і федеральних російських каналів не пускають в зал. А тітушек запустили", - пише адвокат.
"Тітушек із залу не вивели, суддя Степаненко продовжує оголошення вироку", - пізніше повідомив Полозов.
Сьогодні другий день оголошення вироку Надії Савченко. Вчора суд оголосив установчу і 90% описово-мотивувальної частини вироку, в яких звинувачують Савченко в координуванні артилерійського обстрілу, в результаті якого загинули журналісти ВГТРК Ігор Корнелюк та Антон Волошин.
Нагадаємо, адвокат незаконно утримуваної в Росії української льотчиці Надії Савченко Марк Фейгін вирішив звернутися до ООН із закликом допомогти у звільненні його підзахисної.
Пряму трансляцію оголошення вироку із залу суду дивіться на ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?