Шевченко розповів про свою місію в збірній України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко розповів про свою місію в збірній України

Шевченко розповів про свою місію в збірній України
Джерело:  online.ua

Кращий футболіст в історії України Андрій Шевченко тепер освоює нові висоти. Шевченко допомагає Михайлу Фоменку готувати нашу команду до фінальної частини Євро-2016.
Як повідомляє ONLINE.UA, про свою роль у збірній Шевченко розповів під час відкритого тренування в Конча-Заспі.
"У мене було завдання дивитися на хлопців, які грають в Європі. Я повинен був подивитися на Коноплянку, але він отримав травму, тому я з ним поспілкувався по телефону. Також я їздив дивитися матч "Штутгарта", в якому він поступився леверкузенському "Байєру" (українець Юрченко вийшов в основі "фармацевтів", 0:2 - прим. ред.). Артем відмінно виглядав і у нього було кілька непоганих моментів. Вважаю, що Кравець провів непоганий матч", - розповів Шева.
Що стосується найближчих матчів з Кіпром і Уельсом, то Шевченко вважає ці ігри важливими і корисними.
"Потрібно перевірити себе, стан гравців. Плюс для головного тренера інформація по кожній грі буде аналізуватися, і в майбутньому це позитивно позначиться на підготовці до чемпіонату Європи. Матчі з Кіпром і Уельсом йтимуть на майбутнє", - вважає Шева.
Крім того, Шевченко радий повернутися в збірну, де панує дуже хороша атмосфера.
"Мені дуже подобається в збірній, багато енергії. Хочеться почати свою професійну роботу з хорошої ноти", - зазначив Шевченко.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в борної України зробили  заяву щодо футболістів із Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?