Яресько виступила із заявою з приводу прем'єрства
Категорія
Політика
Дата публікації

Яресько виступила із заявою з приводу прем'єрства

Яресько виступила із заявою з приводу прем'єрства

Глава міністерства фінансів Наталія Яресько

 заявила, що готова стати новим прем'єр-міністром України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра.


"Кілька тижнів тому Президент України Петро Порошенко і Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк запропонували мені почати діалог і представити їм свій план якнайшвидшого виведення країни з кризи", - написала Яресько.


За її словами, відновити довіру громадян і збільшити зростання економіки може тільки технократичний уряд - команда "нічиїх" людей, які не мають політичного минулого.


"Для відновлення довіри і зростання економіки Уряду потрібно не просто зробити один або два кроки вперед, а зробити величезний стрибок. На мою думку, впоратися з цими завданнями в такій політичній ситуації може тільки технократичний уряд - тобто команда "нічиїх" людей, які не мають політичного минулого, не підкоряються жодному з олігархів або "друзів" політиків і не мають політичних амбіцій на майбутнє. Я готова зібрати таку команду, яка прямо зараз здатна працювати на інтерес всієї країни, всіх її громадян, а не окремих політичних або бізнес груп", - написала вона.


Раніше повідомлялося, що парламентська

фракція Блоку Петра Порошенка виступила за призначення прем'єр-міністром нинішньої глави Міністерства фінансів

Наталії Яресько.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?