У Кремлі заявили, що рішення щодо обміну Савченко прийме Путін
Категорія
Україна
Дата публікації

У Кремлі заявили, що рішення щодо обміну Савченко прийме Путін

У Кремлі заявили, що рішення щодо обміну Савченко прийме Путін

Рішення з питання обміну Надії Савченко, якій 22 березня в Росії винесли вирок на 22 років позбавлення волі, на Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова може винести президент Росії Володимир Путін.
Про це заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
"Російська сторона буде діяти в суворій відповідності з національним законодавством, в решті рішення може прийняти тільки президент. Яке - поки сказати не можу", - заявив Пєсков.
Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, правоохоронні органи України визнали затриманих на території так званої ЛНР ГРУ-шників Єрофєєва і Александрова терористами. Росія не визнає затриманих учасниками бойових дій і кадровими військовими РФ, тому обмін їх як військовополонених неможливий.
У разі обміну Надії Савченко на Єрофєєва і Александрова Савченко відправиться відбувати формальне покарання в Україні, а полонені росіяни, - в Росію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?