Ватажок бойовиків ДНР не бачить проблеми у виборах під обстрілами
Категорія
Політика
Дата публікації

Ватажок бойовиків ДНР не бачить проблеми у виборах під обстрілами

Ватажок бойовиків ДНР не бачить проблеми у виборах під обстрілами
Джерело:  ДАН

Представник так званої ДНР в контактній групі по Україні Денис Пушилін заявив, що питання безпеки не можуть служити відмовкою для проведення виборів на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один із сепаратистських сайтів.
"ДНР, ЛНР, Росія, Німеччина і Франція продовжують наполягати на проведенні виборів у першому півріччі 2016 року. І тільки Київ, як і раніше, намагається знайти причини, які дозволять не проводити вибори ні в 2016, ні в 2017 роках, ні в найближчій перспективі в принципі. Це пряме порушення як Комплексу заходів, так і домовленостей «нормандської четвірки», які фактично спонукали нас перенести вибори з осені 2015 року", - цитує Пушиліна сепаратистський сайт ДАН.
Він також зазначив, що питання безпеки не може служити відмовкою для проведення виборів.
Раніше повідомлялося, що голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука вважає, що проводити вибори в окремих районах Донецької і Луганської областей можна буде через 5 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?