Україні дали пораду, що робити після терактів в Брюсселі
Категорія
Україна
Дата публікації

Україні дали пораду, що робити після терактів в Брюсселі

Україні дали пораду, що робити після терактів в Брюсселі
Джерело:  online.ua

Політичний експерт Євген Магда порадив Україні "не опускати руки і не намагатися показати себе більшою жертвою, ніж Бельгія".
Про це він розповів в статті для ONLINE.UA.
"Сучасні закони інформації такі, що болісна подія, що сталася в безпосередній близькості від реципієнта інформаційного повідомлення, буде ним сприйнята сильніше, ніж прояв несправедливості за тисячі кілометрів. Тому драконівський вирок Надії Савченко пройшов менш поміченим, ніж на те заслуговував", - розповів експерт.
"Правда, це не означає, що держсекретар США Джон Керрі і міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр, які прибули в Москву, забудуть під час переговорів з Путіним про цей кричущий факт свавілля. Однак навряд чи доля Савченко повністю перекриє інтереси США і ЄС", - вважає він.
"Що в цій ситуації робити Україні? Мабуть, головне - не опускати руки і не намагатися показати себе більшою жертвою, ніж Бельгія. Офіційному Києву необхідно апелювати не до емоцій, а до прагматизма і європейських цінностей, раз по раз доводячи, що не тільки Європа потрібна Україні, але і наша країна може принести користь Старому Світу", - додав Магда.
Читайте повну статтю на ONLINE.UA: Теракти в Брюсселі: кому вигідний удар по центру Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?