Савченко звернулася з проханням до свого адвоката: опубліковано лист
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко звернулася з проханням до свого адвоката: опубліковано лист

Савченко звернулася з проханням до свого адвоката: опубліковано лист
Джерело:  online.ua

Українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко написала лист одному зі своїх адвокатів Марк Фейгін, в якому попросила продовжувати представляти її захист в РФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на мікроблог Фейгіна в Twitter.
"Надія продовжила зі мною угоду", - пише адвокат.
У листі Надія забороняє робити які-небудь дії без її згоди.
"Забороняю Вам подавати апеляцію, прохання про помилування, визнання провини від мого або від Вашого імені та вчиняти будь-які дії без мого на те дозволу", - пише Надія.
"У разі порушення моєї волі буду розцінювати це як зраду з Вашого боку з автоматичною відмовою від Вас як від адвоката, після таких дій", - додала вона.
"Я вимагаю, як і раніше, здійснювати мій захист максимально відкрито в юридичній, політичній і медичній частині", - закінчила лист Савченко.



Нагадаємо, Кремль не підтверджує заяву президента України Петра Порошенка про те, що президент Росії Володимир  Путін давав обіцянку звільнити або обміняти громадянку України Надію Савченко після завершення суду над нею в РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?