Російське консульство в Одесі закидали яйцями: з'явилися відео та фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Російське консульство в Одесі закидали яйцями: з'явилися відео та фото

Російське консульство в Одесі закидали яйцями: з'явилися відео та фото
Джерело:  Думська

На знак протесту активісти закидали яйцями Генеральне консульство Російської Федерації в Одесі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Думская".
Кілька десятків активістів патріотичних організацій прийшли до диппредставництва, щоб висловити свій протест проти рішення Донецького міськсуду Ростовської області, який засудив до 22 років в'язниці Героя України Надію Савченко.
«Дії закомплексованого карлика Путіна не повинні залишитися безкарними, і ми вимагаємо від української влади розірвати дипломатичні відносини з Росією, щоб тут не було консульства і прапора, тому що країна, яка не поважає Україну, не заслуговує мати з нами дипломатичні відносини», - заявив один з учасників акції Михайло Голубєв.
Російські дипломати, дізнавшись про акцію, ще напередодні розсудливо оголосили про тимчасове припинення роботи консульства. Тому активістам довелося мітингувати під порожньою будівлею. Втім, вони не сильно засмутилися, закидавши представництво тухлими яйцями.


Відео: Новини Одеси
Нагадаємо, українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко написала лист одному зі своїх адвокатів Марку Фейгіну, в якому попросила продовжувати представляти її захист в РФ.
Фото - Олександр Гіманов, Андрій Колісниченко












Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?