Луческу розкритикував владу Бельгії за теракти в Брюсселі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу розкритикував владу Бельгії за теракти в Брюсселі

Луческу розкритикував владу Бельгії за теракти в Брюсселі
Джерело:  online.ua

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що недбалість бельгійської влади призвела до терактів у Брюсселі, які шокували світ 22 березня.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це румунський тренер заявив в інтерв'ю Dolce Sport.
"Це незрозуміла трагедія, прояв жорстокості і агресивності. Життя триває, але необхідно було запобігти такій ситуації", - заявив Луческу.
Наставник "Шахтаря" здивований безтурботністю влади, які проводили антитерористичну операцію в день гри "Андерлехт" - "Шахтар" (0:1).
"Влада мусила чекати реакції терористів. Я був здивований, коли перед входом в аеропорт в Брюсселі не було ніякого огляду, тому що в інших аеропортах є огляд перед входом. І в Стамбулі, і Києві є огляд. Ніхто не може увійти в аеропорт без будь-якого контролю. А в Брюсселі цього ніколи не було, що викликає занепокоєння у місцевих жителів", - розповів Луческу.
Нагадаємо, за останніми даними в терактах в Брюсселі загинули 31 особа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?