У Києві розкрили порностудію з 15 дівчатами: опубліковані відео та фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві розкрили порностудію з 15 дівчатами: опубліковані відео та фото

Національна поліція України
У Києві розкрили порностудію з 15 дівчатами: опубліковані відео та фото

У Києві співробітниками поліції була розкрита онлайн-порностудія, працівниці якої надавали іноземцям інтимні «послуги».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції.
«Співробітники Департаменту кіберполіції розкрили і припинили діяльність «он-лайн» порностудії, в якій українські дівчата за грошову винагороду виконували будь-які сексуальні бажання іноземних клієнтів», - йдеться в повідомленні.
Затримано трьох організаторів цього злочинного промислу, а також 15 завербованих дівчат, які позмінно працювали на цій «студії».
Як з'ясувалося, порномоделі отримували 40% зароблених грошей, а хвилина «спілкування» в приватних чатах коштувала іноземцям від 10 до 25 доларів.
Також в поліції повідомили, що організатори порностудії «орендували приватний будинок у віддаленому районі міста».
В ході обшуку порностудії були «вилучені 10 одиниць комп'ютерної техніки, флешнакопичувачі, сексуальні іграшки, а також речовина, зовні схожа на наркотик».
«Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за статтею 301 Кримінального Кодексу України («Виготовлення та розповсюдження продукції порнографічного характеру»). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років», - резюмували в поліції.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Одесі була розкрита найбільша мережа онлайн-порностудій.






Фото и видео:  npu.gov.ua

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?