Терорист з Брюсселя залишив передсмертну записку: опубліковано текст
Категорія
Світ
Дата публікації

Терорист з Брюсселя залишив передсмертну записку: опубліковано текст

Терорист з Брюсселя залишив передсмертну записку: опубліковано текст
Джерело:  The Telegraph

Один з  терористів, що атакували столицю Бельгії, Ібрагім ель-Бакрауі, залишив передсмертну записку, зміст якої став відомий журналістам.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Telegraph.

Послання було знайдене у комп'ютері, знайденому у сміттєвому контейнері в передмісті Брюсселя.

«Я не знаю, що робити. Я в бігах, мене скрізь шукають. Якщо я здамся, то опинюся за гратами», — йдеться у записці, яку правоохоронці назвали заповітом.

За версією слідства, Ібрагім ель-Бакрауі привів у дію вибуховий пристрій у аеропорту Завентем, а його брат Халід — у метро на станції «Маальбек».


Зараз бельгійська поліція розшукує співучасника атак на Брюссель, який залишив сумку з вибухівкою у будинку аеропорта Завентем та пішов звідти.

Його особа наразі не встановлена.

Також поліції невідоме ім'я ще одного смертника, який влаштував теракт у аеропорті разом з Ібрагимом ель-Бакрауі.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA,  теракти у Брюсселі сталися вранці 22 березня: два вибухи прогриміли у аеропорту "Завентем", ще два — у метро. За уточненими даними, загинули 32 людини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?