Бойовики обстріляли окуповану ними Макіївку: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики обстріляли окуповану ними Макіївку: з'явилися фото

Бойовики обстріляли окуповану ними Макіївку: з'явилися фото
Джерело:  Новини Донбасу

У ніч на 24 березня окупована бойовиками ДНР Макіївка була обстріляна з мінометів, поранення отримали двоє людей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт окупаційної адміністрації міста.
«У ніч з 23 на 24 березня в Макіївці під час обстрілу ВСУ поранено двоє людей, постраждало 13 житлових будинків приватного сектора, газопровід і лінії електропередач в Кіровському районі, 3 житлових багатоквартирних будинки, будівля котельні, об'єкти торгівлі в Червоногвардійському районі міста», - йдеться в заяві окупантів.
Також стало відомо, що один з потерпілих отримав струс мозку, але від госпіталізації відмовився.
Тим часом жителі Макіївки в соцмережах розповіли, що обстріл вівся з мінометів з боку Ясинуватої (також окупованої бойовиками).
«Прикольно з Ясинуватої обстріляли Макіївку, классссссс», «Снаряди арти не свистять, а оперення мін створює свист. Тож знову ДНР влупило по місту саме. Чекаємо завтра провокативних репортажів від РосЗМІ», "ДНР обстріляли місто з мінометів. Прильоти мін і на Гвардійці біля садка Енігма», «Селище октября перетин Мануїльського та Індустрії по обидва боки два кутових будинки прильоти. Плюс газові труби, плюс дроти. Жертв немає. Тільки звідти», - сказано в повідомленні.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше на Донбас прибув 50-й «гумконвой» окупантів.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?