Гройсман розповів, кого хоче привести в Кабмін: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман розповів, кого хоче привести в Кабмін: з'явилося відео

Гройсман розповів, кого хоче привести в Кабмін: з'явилося відео

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман, якого називають кандидатом на пост прем'єр-міністра, хоче зібрати в новому уряді команду професіоналів із бездоганною репутацією.
Про це він заявив на брифінгу, повідомляє ONLINE.UA.
За словами Гройсмана, у нього є кілька головних завдань: стабілізація ситуації в економіці і політиці, відновлення довіри до влади і відновлення економічного зростання.
Також він запевнив, що в уряді можуть працювати "люди з бездоганною репутацією і професіонали", передає Українська правда.
"Але важливо сформувати якісну команду під якісний план. Люди, які повинні прийти працювати в уряд, повинні мати бездоганну репутацію і професійні якості", - підкреслив він.
Гройсман назвав ряд людей, яких хотів би покликати в свій Кабмін: "Я можу назвати кілька прізвищ, які можуть бути гідними працювати в уряді. Це, наприклад, Іван Міклош, віце-прем'єр і міністр фінансів Словаччини.., це Юлія Ковалів, яка працює першим заступником міністра економіки, Максим Нефедов".
Водночас він підкреслив, що зараз тільки почнуться конкретні консультації щодо кандидатур на посади міністрів.
Політик не виключив, що в новому уряді можуть бути і діючі міністри, і нинішні депутати, "якщо вони будуть готові брати відповідальність".
"Я не збираюся нікого обслуговувати, ніяких сильних світу цього. Тому я хочу працювати з людьми, які викликають довіру, а не відразу... Я ніколи не погоджуся бути головою Кабінету міністрів лузерів", - підсумував він.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше Блок Петра Порошенка запропонував план виходу з політичної кризи, за яким Гройсман стане прем'єром, а місце спікера Ради дістанеться представнику "Народного фронту" Андрію Парубію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?