Бойовики влаштували штурм українських позицій: відео штабу АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики влаштували штурм українських позицій: відео штабу АТО

Бойовики влаштували штурм українських позицій: відео штабу АТО

Бойовики на Донбасі пішли на штурм позицій українских воїнів

 у Авдіївці і Докучаєвську, але були відкинуті і відступили із втратами.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook штабу АТО.

"Сьогодні у районі Авдіївки незаконні збройні формування спробували взяти штурмом один з опорних пунктів сил АТО", – говориться у повідомленні.

Українці відкрили вогонь у відповідь і не дозволили їм впритул підійти до своїх укріплень. У результаті бою "диверсійно-розвідувальна група супротивника у складі шести чоловік" відступила.

Також відбувся штурм українських позицій під Докучаєвськом — там бійці 72-ї окремої гвардійської механізованої бригади відбили атаку ДНР.

За даними військових, бій тривав близько 30 хвилин: ворог намагався атакувати українців на териконі, застосовуючи 120-мм міномети.

Наші воїни відкрили вогонь у відповідь зі станкових і автоматичних гранатометів і подавили атаку. З боку українських військових обійшлося без втрат.



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше українськая розвідка повідомляла про чергові втрати російських диверсантів на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?