У Порошенка вже кажуть, яким буде новий Кабмін
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка вже кажуть, яким буде новий Кабмін

У Порошенка вже кажуть, яким буде новий Кабмін
Джерело:  online.ua

Голова Адміністрації президента Борис Ложкін та спікер Верховної Ради Володимир Гройсман висловили свою думку про зміни в Кабміні.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Зокрема, керівник президентської Адміністрації в ефірі ICTV запевнив, що ще нікого не рекомендував до нового уряду, оскільки ще неясно, коли і як він буде сформований.

Крім того, він зазначив, що не впевнений у тому, що буде сформований "політичний уряд": "Якщо ми говоримо про Гройсмана, то він налаштований на те, аби це був реформістський уряд, і у цьому уряді, якщо він буде сформований і проголосований, будуть і технократи, і, можливо, хтось з іноземців, я цього не виключаю".

У свою чергу, спікер Верховної Ради Володимир Гройсман в ефірі телеканалу "Інтер" заявив, що у випадку свого призначення прем'єром збирається "навести лад з наповненням бюджету на митниці, побороти контрабанду і корупцію».


«Я вважаю, що нам треба провести повну ревізію того, що відбувається у соціальних фондах, ми повинні відновити національну економіку, повинні підтримати фермерство. Ми повинні розвивати інформаційні технології",— сказав він.

Крім того, Гройсман завважив за необхідне створити податкові правила, які ніхто не змінював останніх 5 років.

"Почати якісно будувати дороги, які будуть приносити нам прибуток. Потрібно зробити кілька речей в охороні здоров'я, аби люди з серцевосудинними захворюваннями не помирали", — додав він.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше діючий прем'єр-міністр Арсеній Яценюк назвав кампанію з відставки його уряду «майже карикатурою».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?