Савченко дала інструкції на випадок свого зникнення: з'явилося фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко дала інструкції на випадок свого зникнення: з'явилося фото

Савченко дала інструкції на випадок свого зникнення: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Українська льотчиця і нардеп Надія Савченко, яку незаконно засудили і утримують на території Росії

, готується до гіршого і написала інструкції на випадок свого зникнення.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter одного з адвокатів Савченко Миколи Полозова.


Льотчиця заявила, що адвокати наполягають на поданні апеляційної скарги на вирок, який Савченко винесли в суді Росії, і розповіли їй про всі можливі наслідки, але вона не змінила свого рішення, і апеляції подавати не буде.


Також Савченко зазначила, що своє рішення щодо початку сухого голодування з моменту вступу вироку в силу вона також не змінила.


"У разі мого зникнення і переривання зв'язку зі мною, я вимагаю, щоб адвокати передали цей факт публічності і зробили все можливе для встановлення мого місцезнаходження і отримання інформації про стан мого здоров'я і життя", - написала Савченко в листі.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії  Марія Захарова розповіла про нову причину Росії не віддавати Савченко Україні, - нібито РФ не є суб'єктом Мінських домовленостей, а тому може тільки впливати на конфліктуючі в Україні боки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?