У фракції Порошенка натякнули на перевибори і розповіли про "днище"
Категорія
Політика
Дата публікації

У фракції Порошенка натякнули на перевибори і розповіли про "днище"

У фракції Порошенка натякнули на перевибори і розповіли про "днище"

Гучні події останніх днів, зокрема, вигнання з Верховної Ради депутатів Миколи Томенка та Єгора Фірсова, все більше нагадують часи екс-президента-втікача Віктора Януковича і наближають перевибори в Україні.
Таку думку висловив народний депутат фракції Блок Петра Порошенка Сергій Лещенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.
«Події останніх днів - як флеш-беки часів Януковича. Блискавичне незаконне позбавлення мандатів Фірсова та Томенка, звільнення Сакварелідзе, протягування Гройсмана на пост прем'єра, обіцянка Столярчука допитати посла США, кримінальна справа проти "Центру протидії корупції", звинувачення посла Євросоюзу в корупції від депутата президентської фракції Винника», - перерахував він.
На думку Лещенка, «за кілька діб ми проходимо те, що раніше займало місяці».
«Усе це відбувається якщо не з санкції президента, то при його мовчанні. Досить одного слова Порошенка, щоб стримати Шокіна, Столярчука, власну партію або Винника. Але замість ми летимо вниз, кожен день пробиваючи нове "днище", - зазначив депутат.
За його словами, «ще не пізно зупинитися, але немає головного - бажання».
«Тому, хочемо ми чи ні, але дострокові парламентські вибори стають все ближче і ближче. І, на жаль, не тільки парламентські», - додав він.
«Надихає реакція людей - в соціальних мережах, на київських вулицях, на наших регіональних зустрічах. Народ все бачить і все розуміє. І тим гірше для людини, яка чомусь вирішила, що "війна все спише», - резюмував Лещенко.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, 29 березня стало відомо про розпорядження голови ГПУ Віктора Шокіна звільнити заступника генпрокурора Давида Сакварелідзе, відомого своїми антикорупційними розслідуваннями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?