Україна влаштувала футбольну "перестрілку" з Грузією: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна влаштувала футбольну "перестрілку" з Грузією: опубліковано відео

Україна влаштувала футбольну "перестрілку" з Грузією: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У грузинському Зестапоні відбувся товариський матч молодіжних збірних України та Грузії.
Як повідомляє ONLINE.UA, матч закінчився з рахунком 3: 3.
Команди влаштували справжню футбольну виставу. У першому таймі українці двічі виходили вперед зусиллями Соболя і Яремчука, але грузини швидко відігравалися. Дмитру Безруку забивали Чантурія та Кітеішвілі.
На 60-й хвилині грузини повели в рахунку після голу Шенгелії.
Українці врятувалися на останній хвилині зустрічі. Уродженець Грузії Вачіберадзе більярдним ударом з лівої поклав м'яч у лівий кут воріт господарів.


Нагадаємо,  національна збірна України обіграла Уельс в дуже нудному матчі.

Товариський матч
ГРУЗІЯ U-21 - УКРАЇНА U-21 - 3: 3
0: 1 Едуард Соболь, 18 '
1: 1 Роман Чантурія, 21 '
1: 2 Роман Яремчук, 26 '
2: 2 Отар Кітеішвілі, 34 '
3: 2 Леван Шенгелія, 60 '
3: 3 Бека Вачіберадзе, 90 '
Україна: Безрук - Мірошниченко, Качараба, Очігава, Соболь - Лук'янчук, Вачіберадзе - Кабан (Данченко, 67), Юрченко (Зубков, 46), Михайличенко (Третьяков, 70) - Яремчук (Бесєдін, 70)
Нагадаємо, молодіжна збірна України продовжує боротьбу за вихід на Євро-2017. Але, будемо відверті, у наших хлопців мінімальні шанси на вихід в плей-офф. У п'яти матчах українці набрали лише 4 очки і посідають 5-е місце у відбірковій групі 3.
Від Ісландії, яка йде другою, Україна відстає на 8 очок. І щоб пробитися в плей-офф, нашій команді необхідно виграти залишилися 5 матчів.
Наступний матч наша "молодіжка" зіграє 27 травня вдома з Македонією. 2 вересня Україна чекає найважливіша домашня гра з Францією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?