Саакашвілі знайшов в Одесі сліди ДНР-ЛНР: відео гучної заяви
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі знайшов в Одесі сліди ДНР-ЛНР: відео гучної заяви

Саакашвілі знайшов в Одесі сліди ДНР-ЛНР: відео гучної заяви

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі прокоментував ситуацію зі звільненням Давида Сакварелідзе з Генпрокуратури, назвавши це "махровою контрреволюцією", і розповів про зв'язок мера Одеси Геннадія Труханова з ЛНР і ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Саакашвілі.
Губернатор Одеси вважає звільнення Сакварелідзе справою рук об'єднаної мафії.
"Колишній генпрокурор Шокін звільнив Сакварелідзе на основі листа так званих "народних обранців", а насправді сумнівних осіб, які входять в кримінальні угруповання Одещини. Це, наприклад, пан Ківалов, за яким тягнеться шлейф багатьох сфальсифікованих виборів. Це міжнародний шахрай Голубов (нардеп від БПП), особа з судимостями і кримінальними справами", - сказав Саакашвілі.
За його словами, всі вони пов'язані з мером Одеси Геннадієм Трухановим.
"Я отримав інформацію, що "Євротермінал", який "кришується" Трухановим, належить представникам російської влади, які фінансують ЛНР-ДНР. Ми маємо справу не тільки з криміналом, але і з сепаратистами. І це дуже небезпечна справа. Я був свідком того, як під час призначення Порошенко надав Сакварелідзе чіткий мандат для боротьби з мафією Одеси і Одеської області, і тепер ця мафія звільнила Сакварелідзе. Зняттям Сакварелідзе вони фактично захопили владу в Одеській області. Це не кримінал, це кримінал з чітким сепаратистським ухилом. Ківалов - кращий друг Путіна. "Євротермінал" - це не тільки бізнес Труханова, це і бізнес Євтушенкова, правої руки Путіна, і Малофєєва, який безпосередньо фінансує ЛНР-ДНР", - зазначив глава Одеської ОДА.
"Мафія, зі своїми обмеженими інтересами, просто здає Одесу", - додав політик.


Раніше повідомлялося, що колишній заступник генпрокурора і колишній прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе заявив, що вирішив зайнятися громадською діяльністю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?