В партії Порошенко попередили його про проблеми: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В партії Порошенко попередили його про проблеми: опубліковано відео

В партії Порошенко попередили його про проблеми: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Нардеп від партії "Блок Петра Порошенка" Мустафа Найєм виступив з критикою президента України Петра Порошенка.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Найєма.


"Немає сенсу приховувати і обманювати себе: події останніх трьох днів в ГПУ і в БПП - це проблема Петра Порошенка", - заявив нардеп в Twitter.


"У нас був шанс відправити Генерального прокурора, пана Шокіна, і хоч якось спробувати відмитися від того, що сталося. Але мені здається, що після того, що сталося вчора, коли Генеральний прокурор відкрито почав заявляти, що немає голосів за його відставку, коли звільнили Давида (Давида Сакварелідзе, - зама Генпрокурора і прокурора Одеської області, - ONLINE.UA), коли є вже кримінальні справи і переслідування громадських активістів, мені здається, що це вже пляма не тільки на Генеральній прокуратурі, а й, на жаль, на голові держави ", - заявив депутат.


"Зараз найстрашніше відбувається, що і Адміністрація президента, і ті, хто зараз "біля керма", - вони закрилися. Вони дуже бояться людей, бояться нашого голосу, бояться критики. Зараз це для них тест, - переступити через це, зрозуміти, що це будуть критикувати якийсь час, але відкрито вийти і обговорювати проблеми, або продовжувати закриватися далі", - додав Найєм.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Петро Порошенко заявив, що з ним не погоджували відставку Давида Сакварелідзе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?