Бойовики ДНР заявили про повернення свого ватажка на позиції
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР заявили про повернення свого ватажка на позиції

Бойовики ДНР заявили про повернення свого ватажка на позиції
Джерело:  online.ua

У Донецькій області бойовик "Гіві" і підконтрольне йому незаконне збройне формування «Сомалі» знову зайняли позиції на лінії фронту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ЗМІ сепаратистів.
Раніше бойовики на чолі з «Гіві» (Михайло Толстих) згорнули свою базу в окупованій Макіївці і повернули на передній край техніку для "дотримання Мінських угод і збереження території ДНР". Повідомляється, що для цього буде задіяний весь батальйон.
"Провівши рекогносцирування місцевості, бійці на чолі з командиром («Гіві») зайняли ввірену ділянку місцевості на кордонах Донецької Народної Республіки, з властивим їм оптимізмом і готовністю виконувати будь-які поставлені завдання", - йдеться в повідомленні сепаратистів.
Раніше представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький заявив, що на тимчасово окупованій території Донецької області почалася нова хвиля зачистки ненадійних командирів угруповань бойовиків ДНР "Гіві" і "Мотороли".
Нагадаємо, ватажок батальйону Сомалі  "Гіві" заявив, що командир бригади "Восток" і так званий "секретар Ради безпеки" ДНР Олександр Ходаковський займається підривною діяльністю на боці України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?