Колеги судді-хабарника з Одеси заступилися за нього: сищики довели
Категорія
Україна
Дата публікації

Колеги судді-хабарника з Одеси заступилися за нього: сищики довели

Колеги судді-хабарника з Одеси заступилися за нього: сищики довели
Джерело:  online.ua

Суддя Малиновського районного суду Одеси, якого у вівторок зловили на отриманні хабара сумою в 500 тисяч гривень, намагався покінчити життя самогубством.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр судової влади України.
Голова Ради суддів України Валентина Симоненка засудила дії співробітників НАБУ і Нацполіції, зазначивши, що "останнім часом повагу до честі і гідності людини та, зокрема, особи, підозрюваної у вчиненні злочину, з боку осіб, які проводять оперативно-розшукові або слідчі дії, повністю нівельовано".
"Методи і дії співробітників Національного антикорупційного бюро України та Національної поліції призвели до спроби самогубства підозрюваного", - йдеться в заяві Симоненко.
"Прикро, але на сьогодні в суспільстві існує думка, нав'язана безвідповідальними політиками, що сама по собі посада судді характеризує людину як хабарника і недобросовісного громадянина. У нашій історії таке ставлення до людини вже було в 30-х роках ХХ століття, тому повторення подібної історії демократичній державі Україна не потрібно", - йдеться в заяві прес-центру.
Нагадаємо, в соціальних мережах посміялися над суддею-хабарником, якій відкрив вогонь по детективах Національного антикорупційного бюро та працівниках Нацполіції України і зник, скориставшись імунітетом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?