Завершилися зйомки першого українського фентезі: опубліковані фото
Категорія
Культура
Дата публікації

Завершилися зйомки першого українського фентезі: опубліковані фото

Завершилися зйомки першого українського фентезі: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Завершилися зйомки першого українського фільму-фентезі про супергероїв "Сторожова застава" за мотивами однойменної книги українського письменника Володимира Рутковського.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook "Зроблено в Україні".
Знімальний процес тривав два роки, було задіяно півтори тисячі фахівців. Загалом було 58 знімальних змін. Також спеціально була побудована дерев'яна фортеця часів Київської Русі, створені півтори сотні унікальних костюмів, розроблені спеціально для зйомок технології.
Зйомки фільму проходили в таких місцях, як українські Карпати і Скелі Довбуша, Коростишівський кар'єр, Тетерівський киш, таємничі озера і болота, натурний майданчик кіностудії, де були збудовані масштабні декорації Сторожової застави.
"Ми працювали дуже інтенсивно. Були зміни, які тривали і по двадцять годин. І я кажу спасибі всій нашій знімальній групі за те, що знаходили в собі сили якісно виконувати свою роботу. ...Зараз ми передаємо естафету іншій команді, які домальовуватимуть віртуальний світ Сторожової застави, а потім зводитимуть все це в єдине ціле", - розповів головний режисер Юрій Ковальов.
"Сторожова застава" - перший український фільм-фентезі з сучасними візуальними ефектами. Це історія про те, як школяр через портал часу потрапляє в минуле, де знайомиться з билинними богатирями і разом з ними стає на захист Сторожової застави від половців.
Відзначається, прем'єра фільму запланована на 22 грудня.


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі висміяли кіноляп з популярного серіалу "Гра престолів".






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?