Названі найкрасивіші жінки в світі: опубліковані фото
Категорія
Краса
Дата публікації

Названі найкрасивіші жінки в світі: опубліковані фото

Названі найкрасивіші жінки в світі: опубліковані фото
Джерело:  Daily Mail

Нова комп'ютерна програма, створена на основі дослідження пластичного хірурга Джулії де Сільва, визначила найкрасивіших жінок в світі. Аналіз проводився серед знаменитих красунь: актрис, телеведучих та моделей.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Найближче до ідеалу наблизилися  Ембер ХьордКім Кардашьян  і  Кейт Мосс, чиї обличчя найбільш відповідають параметрам "золотого перетину" краси.


Обличчя Ембер Хьорд, колишньої дружини Джонні Деппа, відповідає ідеалу майже на 92 відсотки. Кардашьян - на 91 відсоток, а Кейт Мосс - на кілька десятих відсотка менше.


У список також увійшли Мерилін Монро, Хелен Міррен, Дженніфер ЛоуренсСкарлетт Йоханссон  та інші


Ембер Хьорд також виявилася власницею найдосконаліших за формою носа і підборіддя (99,7 відсотка і 99,6 відсотка). Власницею ідеальних очей стала Скарлетт Йоханссон (95,95 відсотка), а кращі брови у Кім Кардашьян.


Найідеальніший розмір губ виявився у Анджеліни Джолі, але вона тільки на п'ятому місці через гармонійну відстань губ від підборіддя. Лідером же стала Емілі Ратажковскі, на другому місці - Монро.


За допомогою програми вдалося також створити "абсолютну красуню", якій віддали найкрасивіші ніс, губи і т.д., запозичивши їх у зірок.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?