Росія і допінговий скандал: соцмережі підірвали слова міністра спорту
Категорія
Спорт
Дата публікації

Росія і допінговий скандал: соцмережі підірвали слова міністра спорту

Росія і допінговий скандал: соцмережі підірвали слова міністра спорту
Джерело:  Р-Спорт

Міністр спорту Росії Віталій Мутко після того, як президент РФ Володимир Путін виступив з публічним зверненням у зв'язку з останньою доповіддю комісії Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA), тимчасово відсторонив чотирьох своїх підлеглих.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Р-Спорт.
Від роботи тимчасово відсторонили радника з антидопінгових питань Наталю Желанову, заступника директора ЦСП збірних команд Росії Ірину Родіонову, заступника голови московської антидопінгової лабораторії Юрія Чижова і заступника директора департаменту науки і освіти Мінспорту Авака Абаляна. За словами Мутка, рішення прийнято після доповіді голови Комісії Річарда Макларена, проте це не означає, що перерахованих осіб вважають винними.
"Моє відсторонення не розглядається - це прерогатива президента і голови в зв'язку з тим, що якихось звинувачень на мою адресу немає і бути не може, тому що це абсолютно нереально і неможливо. Все, що робить міністр, завжди пов'язане тільки з боротьбою з допінгом. Але навіть це відсторонення (співробітників, зазначених в доповіді WADA) ми повинні розглядати як тимчасове", - заявив Мутко.
Варто відзначити, що в мережі обурені рішенням міністра спорту Росії і висміюють слова Мутка.




Єгипетський оркестр

: "Мутко торгував "чистою" сечею!"


Захер Ібаноко

: "Яка блискуча логіка! Як у дідуся Леніна: "Вчення Маркса всесильне, тому що воно вірне! "Я замерз, тому що холодно..."


Борис Абрамич

: "В рот набрав Мутко сечі, На нього ти не кричи".


Hill

: "Ваші докази - не докази)"


Rmn_Spb

: "Ноу кріміналіті".


Нагадаємо, раніше

Всесвітнє антидопінгове агентство визнало достовірною інформацію про те, що на Олімпіаді в Сочі російські чиновники з відома міністра спорту і за допомогою співробітників ФСБ підміняли проби спортсменів

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?