У Луценка взялися за ще одного народного депутата
Категорія
Україна
Дата публікації

У Луценка взялися за ще одного народного депутата

У Луценка взялися за ще одного народного депутата

Головне слідче управління Генеральної прокуратури внесло до реєстру досудових розслідувань відомості за фактами погроз  депутата від "Народного фронта" Евгена Дейдея  на адресу заступника керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Володимира Кривенка.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГПУ.


Досудове розслідування в зазначеному кримінальному провадженні доручено прокуратурі міста Києва.


"В даний час проводяться невідкладні слідчі і процесуальні дії, спрямовані на встановлення істини і забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування відповідно до вимог ст. ст. 2, 9, 28 КПК України", - сказано в повідомленні.


У ГПУ додали: якщо інформація про погрози підтвердиться, то Дейдею може загрожувати покарання у вигляді виправних робіт на строк до 2 років або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк; також нардепу загрожує штраф до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до року, або арешт на строк до трьох місяців.


Як повідомляв ONLINE.UA,  17 липня Солом'янський райсуд Києва взяв під варту першого заступника голови правління НАК "Нафтогаз" Сергія Перелому терміном до 9 вересня з альтернативою внесення застави в 80 мільйонів гривень.


Голова САП Назар Холодницький заявив про тиск з боку народного депутата Євгена Дейдея на суд і перешкоджання з його боку роботі антикорупційних прокурорів.


Пізніше Дейд вибачився за свої погрози та образи на адресу заступника керівника САП Володимира Кривенка та першого заступника САП Максима Грищука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?