Російський тренер з українським корінням вразив благородним вчинком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Російський тренер з українським корінням вразив благородним вчинком

Російський тренер з українським корінням вразив благородним вчинком
Джерело:  online.ua

Сергій Семак, російський футбольний тренер, який народився на території України, разом зі своєю дружиною Анною оформив опіку над дівчинкою з обмеженими можливостями здоров'я.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
«Тренер збірної Росії і «Зеніту» Семак Сергій разом з дружиною Анною взяли з ДДУ дитину з ОМЗ. Дівчинка принцесочка Таня живе у них вже кілька місяців. На Таню чекають дорогущі операції за рахунок сімейного бюджету сім'ї. А ще Сергій допомагає сиротам, які грають в футбол, спортивним інвентарем та взуттям», - написав у своєму Facebook російський громадський діяч, міжнародний експерт з соціального сирітства Олександр Гезалов.
Він також опублікував фото дівчинки.



Як повідомляв ONLINE.UA, депутат російської Держдуми, член партії "Єдина Росія", неофіційним лідером якої є президент РФ Володимир Путін, колишній боксер Микола Валуєв заявив, що став ведучим дитячої телепередачі "На добраніч, малюки!".


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?