Не сідайте п'яним за кермо: соцмережі підірвало дивовижне соціальне відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Не сідайте п'яним за кермо: соцмережі підірвало дивовижне соціальне відео

Не сідайте п'яним за кермо: соцмережі підірвало дивовижне соціальне відео
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано яскраве соціальне відео, творці якого переконливо розповідають про небезпеку пияцтва за кермом.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Сюжет ролика побудований на тому, що чоловіки, які миють руки перед дзеркалом, бачать замість свого відображення майбутнє, яке чекає їх після управління автомобілем в нетверезому стані.
«Не знаю, чи ти бачиш, але я говорю з тобою з в'язниці. Мені б хотілося, щоб це був жарт, але це не так», - звертається до свого «прототипу» людина з дзеркала.
Також творці відео дають пояснення: американець був засуджений до 15 років в'язниці після того, як сів за кермо п'яним і на смерть збив людину.


Багато користувачів соцмереж прокоментували це яскраве відео.
"Що таке соціальний проект людини, а не совка? Дивіться. І діліться відео. Дуже потужно", - написав відомий блогер Ярослав Матюшин в своєму Facebook.
Анна Зінкевича: "У кожному ресторані або кафе повинно бути таке "дзеркало".
Дарія Дарія: "Вбив людину -15 років ув'язнення. У нашій країні вбив людину і нічого. Убив ще чотирьох і знову нічого...".
Тетяна Захарова: "Брат мого чоловіка загинув, сівши за кермо нетверезим... Бережіть себе і своїх близьких, які завжди сумуватимуть за вами...".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Києві на смерть розбилися двоє мотоциклістів, які вирішили показати на дорозі свою "завзятість".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?