Загинув ракетний снайпер: у мережі розповіли про одного з загиблих бійців АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Загинув ракетний снайпер: у мережі розповіли про одного з загиблих бійців АТО

Загинув ракетний снайпер: у мережі розповіли про одного з загиблих бійців АТО

У зоні АТО на Донбасі  загинув молодший сержант 59-ї механізованої бригади Сергій Шадських на псевдо "Булька", який був справжнім ракетним снайпером і професіоналом високого рівня.

Про це розповів журналіст Юрій Бутусов, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.

"Сьогодні вночі загинув смертю хоробрих справжній ракетний снайпер, військовий професіонал високого класу, справжній патріот, молодший сержант 11-го мотопіхотного батальону "Київька Русь" 59-ї механізованої бригади Сергій Шадських, на псевдо "Булька", – написав він.

За словами журналіста, під час сильного обстрілу зі 152-мм артилерії Шадських отримав смертельне поранення.

"Попри страшне поранення, Шадських зміг сам викликати допомогу, і якоюсь неймовірною силою волі утримував себе у свідомості, лишаючись на позиціяї. Він пішов з життя як справжній воїн", – додав Бутусов.

Він також нагадав, що боєць відзначився 14 квітня 2016 року, коли прямим влучанням знищив одразу два "Урали" бойовиків з мінометами.


Сергій Шадських. Фото: Facebook Юрія Бутусова
"Він був не просто героєм – він був справжнім професіоналом", – підкреслив журналіст.


Шадських жив у місті Фастів на Київщині, був оператором протитанкового ракетного комплексу "Фагот".

На війні — з вересня 2014-го року, підписав контракт. За півтора роки боїв здійснив чимало бойових виходів і точних результативних ракетних пусків.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у штабі АТО розповіли про бої з диверсантами ЛНР, під час яких українці здобули російську зброю, міни та боєприпаси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?