Саакашвілі із Савченко прогулялись на бойовий корабель США: з'явилися фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі із Савченко прогулялись на бойовий корабель США: з'явилися фото

Саакашвілі із Савченко прогулялись на бойовий корабель США: з'явилися фото

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михеїл Саакашвілі разом із народним депутатом Надією Савченко  побували на борту американського бойового корабля, який прибув до Одеси для участі у військових навчаннях Sea breeze-2016.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook губернатора.

«В Одесі вже вдруге за час моєї роботи тут проходять міжнародні морські навчання Sea breeze», — заявив він.


Також Саакашвілі додав, що він «виступив на церемонії відкриття, а потім ми разом із Надією Савченко оглянули корабель».

Крім того, губернатор підкреслив, що «після анексії Криму та нещодавних подій у Туреччині військово-стратегічне значення Чорного моря різко зростає, і це шанс для України та Грузії».

«На цей раз прибули два американських корабля, один з яких вперше проведе висадку десанту в Українській Бесарабії», — резюмував він.

Також Саакашвілі опублікував фото відвідин бойового корабля.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  під час зустрічі Надії Савченко із одеситами місцеві мешканці спробували закидати її яйцями.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?