На Донбасі спіймані одразу три бойовики ЛНР: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі спіймані одразу три бойовики ЛНР: з'явилося відео

На Донбасі спіймані одразу три бойовики ЛНР: з'явилося відео

У зоні АТО на Донбасі співробітники Служби безпеки України затримали трьох членів угруповання ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт СБУ.
Одного з бойовиків затримали в Сіверську Бахмутського району Донецької області. Відомо, що раніше він значився в так званій "народній поліції" ЛНР, перевіряв законність перебування іноземних громадян на підконтрольній бойовикам території. До бойовиків затриманий приєднався в травні поточного року, однак через 2 тижні покинув окуповану територію і переховувався у родичів.
Ще один бойовик був затриманий при спробі перетнути лінію розмежування через пункт пропуску «Танюшівка» в Луганській області. За даними правоохоронців, затриманий чергував на блокпосту Сєвєродонецька під час його окупації, після чого виїхав в Росію.
Третього бойовика затримали в Сєвєродонецьку. У травні 2014 роки тричі судимий місцевий житель приєднався до бойовиків банди «Привид». Бойовик в складі збройних груп патрулював вулиці Новодружеська Луганської області під час дії комендантської години. Після звільнення міста бойовик намагався сховатися на території Росії і був затриманий співробітниками спецслужби.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на Донбасі затримали чотирьох бойовиків так званої ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?