Затримання молдавського бізнесмена в Києві: з'явилися фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Затримання молдавського бізнесмена в Києві: з'явилися фото і відео

Затримання молдавського бізнесмена в Києві: з'явилися фото і відео

З'явилися фотографії та відео з місця затримання молдавського бізнесмена В'ячеслава Платона, який підозрюється в крадіжці мільярда доларів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Служби безпеки України.
Силовики провели затримання за запитом Інтерполу. "Правоохоронці "взяли" зловмисника біля столичного офісу центру, крім незаконно отриманого паспорта громадянина України на інше прізвище, оперативники вилучили дипломатичний і звичайний паспорти Республіки Молдова, банківські картки та понад 500 тис грн", - йдеться в повідомленні.
Стало відомо, що В'ячеслава Платона оголосили в міжнародний розшук за звинуваченням у відмиванні коштів і шахрайстві в банківській сфері.
Як відзначили співробітники Служби безпеки, бізнесмен перетнув український кордон за паспортом Росії і зараз перебуває в слідчому ізоляторі СБУ. Прокуратура прийме рішення щодо екстрадиції Платона.




Нагадаємо, раніше ONLINE.UA в ексклюзивному матеріалі повідомляв про В'ячеслава Платона і його можливий зв'язок з однією з фінансових установ України.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?