Скандал з харківським відділенням "Батьківщини" підірвав соцмережі: з'явилися фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал з харківським відділенням "Батьківщини" підірвав соцмережі: з'явилися фото і відео

Скандал з харківським відділенням "Батьківщини" підірвав соцмережі: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Представники харківської "Батьківщини" оголосили про вихід з партії в знак протесту проти злиття партії з  Опозиційним блоком, що викликало позитивну реакцію у користувачів соцмереж.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook екс-представника харківського осередку партії «Батьківщина» Антона Філіппова.


Відзначається, що близько сотні членів харківської "Батьківщини" спалили на Площі Конституції свої партійні квитки. Серед тих, хто публічно вийшов з "Батьківщини", - голова обласної організації "Батьківщина молода" Антон Філіппов і його перший заступник Антон Іллічов; один з лідерів Валківської районної організації, учасник АТО Сергій Романчук; депутати від "Батьківщини" Харківської районної та Нововодолазької селищної рад. За словами експартійцев «Батьківщини», ідеї партії повністю дискредитовані на рівні центрального керівництва.


"Особливо цинічним, на нашу думку, є тісна співпраця представників Батьківщини і Опозиційного блоку на виборах 17 липня, в тому числі і на Луганщині. Представники окружної комісії від БЮТ спільно з представниками Оппоблока зривали засідання окружкому за підрахунком голосів", - йдеться в заяві.


На думку активістів, верхом невігластва і брехні стало підписання  нардепом від "Батьківщини" Надією Савченко  та регіоналом Лебедєвим спільної заяви про вибори на Луганщині. "Нам незрозуміло, як може Герой України, бойовий офіцер батальйону «Айдар» ставити підписи на одному папері з людиною, яка організовувала сепаратистські шабаші і є братом сумнозвісного міністра оборони уряду Януковича, який за копійки продавав українську армію?", - повідомляється в заяві .


"Ми виходимо з партії, але «Батьківщина» залишається в нашому серці", - резюмували учасники акції.




У мережі відреагували на цю подію:


Павло Ленец: "Ось це поворот".


МаксПавліш: "Очищення)) Це добре)"


Ігор Бочаров: "Якщо бігло і не шукати підтексту, то виглядає це добре".


Люблю Україну: "О! Так Надя робить добру справу))))"


Макальондра: "Зараз Юля скаже, що вони ніколи і не були в Батьківщині".


Як повідомляв ONLINE.UA,  Надія Савченко в ході проміжних виборів до Верховної Ради на 114-му виборчому окрузі в Луганській області особисто виявила порушення.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?