У Києві спалахнула дев'ятиповерхівка, є загиблі: з'явилися відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві спалахнула дев'ятиповерхівка, є загиблі: з'явилися відео

У Києві спалахнула дев'ятиповерхівка, є загиблі: з'явилися відео
Джерело:  dsns.gov.ua

У середу, 27 червня, на Мінському масиві в Києві сталася пожежа, в результаті якої загинуло двоє людей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління ДСНС в Києві.
Відзначається, що о 11:09 в службу порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в 9-поверховому житловому будинку по проспекту Рокосовського, 3-А, в одній з квартир на 8-му поверсі. На місці події пожежники встановили, що пожежа виникла в 1-кімнатній квартирі на площі 27 кв м.
У процесі гасіння пожежі рятувальники виявили тіла жінки і чоловіки, які отримали опіки, не сумісні з життям. З 8-го і 9-го поверхів пожежні евакуювали 15 мешканців будинку.
До 11:46 рятувальники ліквідували пожежу. В результаті пожежі пошкоджено меблі, особисті речі, закопчені стіни та стеля квартири, а також загального коридору. До гасіння пожежі було залучено 5 одиниць основної та спеціальної пожежної техніки, а також 20 чоловік особового складу. Причина та обставини виникнення пожежі встановлюються.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  біля траси Одеса-Рені в лісосмузі сталося загоряння трави, яке призвело до масштабної ДТП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?