Мер Риги заявив, що постраждав за російську мову: фанати Путіна біснуються
Категорія
Світ
Дата публікації

Мер Риги заявив, що постраждав за російську мову: фанати Путіна біснуються

Мер Риги заявив, що постраждав за російську мову: фанати Путіна біснуються
Джерело:  online.ua

Шанувальники президента Росії Володимира Путіна різко відреагували на новину про те, що мер Риги Ніл Ушаков оштрафований Центром державної мови за використання в офіційних акаунтах в соціальних мережах російської мови.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.


Сам Ніл Ушаков зазначив, що дізнався про штраф від журналістів, і заявив про намір продовжувати звертатися до жителів Риги на трьох мовах, - латиською, російською та англійською. "Природно, це протиправне рішення буде оскаржене", - зазначив мер Риги.


"Центру державної мови хочеться побажати займатися дійсно тим, що у них виходить - наприклад, думати про те, як по-латиською називати "покемонів". Ні на що інше вони все одно не здатні", - уклав Ушаков.


Користувач Олександр в зв'язку з цим написав: "Захід тоне в ненависті до Росії, не помічаючи реальних проблем! Шкода цих дріб'язкових і лукавих, недалеких прибалтів".


Валерій: "Треба ще за прізвище штраф, якесь воно російське, або перейменувати мера в Ушакявічуса, Якось так..."


ЖС JohnHinckley (мл): "Створено комісію для перевірки на якій мові мер Риги Ніл Ушаков думає".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  блогер Горький Лук заявляв, що Росія повинна Україні гроші за те, що розмовляє російською мовою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?