Журналісти дізналися про розкішний закордонний будинок екс-глави ГПУ: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Журналісти дізналися про розкішний закордонний будинок екс-глави ГПУ: опубліковано відео

Журналісти дізналися про розкішний закордонний будинок екс-глави ГПУ: опубліковано відео

Журналісти з'ясували, що  колишній генеральний прокурор Віктор Шокін  під прикриттям своєї сім'ї придбав елітний особняк в дорогому районі Праги вартістю не менше 10 млн гривень.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сюжет програми  Схеми.
Згідно з розслідуванням, цивільна дружина Шокіна лікар Оксана Гриневич, на той момент вже два роки перебуваючи в декреті, на початку 2015 року придбала особняк в елітному районі Праги в Чехії. Сам Шокін в той час був заступником генерального прокурора Віталія Яреми і готувався очолити Генпрокуратуру.
Журналісти відзначають, що у Гриневич і Шокіна є спільна дитина, на яку оформлений елітний особняк площею майже 900 квадратних метрів в селі Забір'я під Києвом.
У деклараціях про своє майно, доходи та майно сім'ї Шокін все це приховав. Задекларовані доходи екс-генпрокурора не можуть пояснити весь цей статок. Згідно з деклараціями, в 2013 році Шокін отримав всього 400 тисяч гривень доходу, в 2014-му - 950 тисяч гривень, в 2015-му - 837 тисяч гривень.


Раніше повідомлялося, що  в Генеральній прокуратурі заявили, що інформація про зрив повернення державі лісових угідь колишнього генпрокурора Віктора Пшонки, екс-віце-прем'єра Сергія Арбузова та інших внаслідок помилкових дій прокуратури не відповідає дійсності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?