У Мар'їнці бойовики пішли в атаку на позиції сил АТО: з'явилися подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

У Мар'їнці бойовики пішли в атаку на позиції сил АТО: з'явилися подробиці

У Мар'їнці бойовики пішли в атаку на позиції сил АТО: з'явилися подробиці

У четвер ввечері, 28 липня, близько 30 бойовиків ДНР, використовуючи гранатомети і стрілецьку зброю, спробували захопити опорні пункти українських військових в  Мар'їнці Донецької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
"На Маріупольському напрямку 28 липня близько 21.00 ворожі диверсанти в кількості до 30 чоловік, використовуючи гранатомети і стрілецьку зброю, спробували захопити опорні пункти ЗСУ в Мар'їнці. Сили АТО відкрили вогонь і змусили супротивника відступити. Втрат серед українських бійців немає", - йдеться в повідомленні.
Також повідомляється, що на Донецькому напрямку по захисникам Авдіївки бойовики неодноразово застосовували 82-мм міномети, гранатомети різних систем, зенітні установки, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.
У штабі АТО відзначили, що противник використовував міномети калібру 82 мм в Троїцькому і Майорську, гранатомети - в Зайцевому і Новгородському, а великокаліберні кулемети - під Луганським.
Також, в Мар'їнці, Водяному і Красногорівці бойовики обстріляли укріплення сил АТО з 82-мм мінометів, під Павлополем, Широкіно і Гнутовим - з гранатометів, а в Старогнатівці та Лебединському - з великокаліберних кулеметів.
На Луганщині бойовики вели гранатометний вогонь по Лопаскіно.
Раніше  українські бійці розповіли, що в самій гарячій точці на Донбасі - в селищі Зайцеве поблизу окупованої Горлівки бойовики тепер контролюють лише дві вулиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?