У Путіна заявили, що ображати українців у соцмережах можна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна заявили, що ображати українців у соцмережах можна

У Путіна заявили, що ображати українців у соцмережах можна
Джерело:  izvestia.ru

Чиновник президента РФ Владимира Путина президента РФ Володимира Путіна, глава Роскомнагляду Олександр Жаров вважає неправильним і неприйнятним блокування соцмережею Facebook акаунтів користувачів за вживання в їх постах образливих слів на кшталт слова "хохол".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Известия.
Жаров, відповідаючи на питання, як його відомство, яке користувачі часто називають головним цензором Рунета, оцінює заходи, що вживаються Facebook, сказав:
"Те, що робить Facebook щодо названих вище слів, на мій погляд, неправильно і неприйнятно. Мабуть, це пов'язано з тими алгоритмами редагування, які працюють в російськомовному сегменті. Я припускаю, що в цьому випадку працюють не люди, а робот", - зазначив він.
Чиновник навів як приклад випадок блокування в минулому році сторінки журналіста Максима Кононенка, який опублікував уривок з вірша Пушкіна, де було присутнє слово "хохол".
"Ми на зустрічах з Facebook цю тему піднімали. Вони обіцяли розібратися", - сказав глава Роскомнагляду.
Раніше повідомлялося, що пропагандисти президента Росії Володимира Путіна - "Центр інформаційного протиборства" Збройних сил РФ, продовжує фабрикувати пропаганду на окупованих територіях Донбасу, щоб звинуватити сили АТО в порушенні Мінських домовленостей і міжнародного права.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?