Називаю умови: ватажок ДНР зробив заяву щодо зустрічі з Савченко
Категорія
Україна
Дата публікації

Називаю умови: ватажок ДНР зробив заяву щодо зустрічі з Савченко

Називаю умови: ватажок ДНР зробив заяву щодо зустрічі з Савченко
Джерело:  РІА Новини

Ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко назвав умови зустрічі з народним депутатом Надією Савченко, яка запропонувала поговорити на нейтральній території.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Абсолютно не розумію, про що ми з нею можемо розмовляти. Якщо людина хоче зустрітися і про щось говорити, нехай в першу чергу скаже, про що. Ось тоді і будемо дивитися. Як вона говорила раніше, що може привести сюди військовополонених і поміняти просто так, ніхто не забороняє: вези - віддавай", - сказав Захарченко.
Ватажок бойовиків ДНР заявив, що у нього є дві головні умови для зустрічі з Савченко.
"Якщо Савченко хоче припинити війну, я одразу називаю умови: абсолютний вихід всіх військ і підрозділів української армії з території колишньої Донецької області з забороною в останні дні вбивати і грабувати, звільнення всіх наших військовополонених, які перебувають на нашій території. Я зараз не називаю Київ, Одесу, а ті в'язниці в Маріуполі, Артемівську, Краматорську. І на кордоні з Донецькою областю я готовий розмовляти з ким завгодно... Розмовлятиму про мир і з Савченко, і з Порошенком, і з Олландом, і з Меркель", - зазначив Захарченко.
Раніше повідомлялося, що ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький розпорядився створити робочу групу щодо переговорів із народним депутатом України Надією Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?