Ляшко отримав ще один "привіт" від людей Луценко
Категорія
Політика
Дата публікації

Ляшко отримав ще один "привіт" від людей Луценко

Ляшко отримав ще один "привіт" від людей Луценко
Джерело:  online.ua

Лідер "Радикальної партії", нардеп Олег Ляшко  отримав виклик на допит від Генеральної прокуратури України, яку очолює Юрій Луценко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.


"Ви будете сміятися, але я отримав чергову повістку з ГПУ на допит. Схоже, влада хоче, щоб депутати Радикальної партії не займалися більше нічим іншим, а тільки щодня ходили на допити", - написав Ляшко.


Згідно з документом, нардеп викликається на 10:00 1 серпня на допит в якості свідка у кримінальному провадженні "за фактами перевищення влади працівниками "Беркута" і нанесення тілесних ушкоджень учасникам акції протесту біля Києво-Святошинського райсуду 10 січня 2014 року і перешкоджання діяльності журналістів за ч. 2 ст. 365 і ч. 1 ст. 171 КК України".


"Вважаю, що подібне використання Президентом Порошенко і його кумом генпрокурором Луценко правоохоронних органів для зведення рахунків з опозиційною Радикальною партією неприпустимо в демократичному суспільстві і принижує Україну. Ця показуха для її організаторів закінчиться погано. Обіцяю!", - також додав Ляшко.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прес-секретар Генпрокурора  Лариса Сарган з іронією прокоментувала виклик на допит в ГПУ депутатів всієї фракції "Радикальної партії Олега Ляшка".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?