На мітингу у Вірменії відчитали журналістів Путіна: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

На мітингу у Вірменії відчитали журналістів Путіна: з'явилося відео

На мітингу у Вірменії відчитали журналістів Путіна: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

З'явилося відео, як на мітингу в Вірменії місцеві жителі відчитали журналістку  РосТВ, яке в більшості своїй пропагандує політику президента РФ Володимира Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Х****й Київ.


Жителі Вірменії у відповідь на спробу журналістки задати її питання для сюжету, висловили свою думку щодо конфлікту в Нагірному Карабасі, анексії українського півострова Крим, а також правдивості сюжетів, що транслюються на російському телебаченні.


"Ви знаєте, кілька людей російських повели бог знає куди і сказали: "Крим наш!". Чомусь. А ми вже 25 років тужімся, а в Карабасі чомусь так і є конфлікт. А все тому що йому треба продати своє зброю. І все. Ви взагалі, росіяни, великі кидали! Ви все одно неправду говорите вже дуже довгі-довгі століття", - висловилася одна з місцевих мешканок.


"Коли ви почнете правду говорити, тоді і поговоримо. Ви говорите, що на мітингу, де 3-4 тисячі чоловік, знаходиться 500-600 осіб. Вся наша біда через вас, до речі, російські брати", - додав ще один місцевий житель.



Користувач Іван Ігорович написав: "Уже навіть вірмени розуміють суть московських тварин!".


Нова Мета додав: "Росіяни - великі кидали..."


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Вірменії відбуваються масові зіткнення правоохоронців з підтримуючими опозицію місцевими жителями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?