Савченко, яка голодує, знову поговорила про війну та бойовиків: опубліковані видео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко, яка голодує, знову поговорила про війну та бойовиків: опубліковані видео

Савченко, яка голодує, знову поговорила про війну та бойовиків: опубліковані видео
Джерело:  Еспресо

Народний депутат Надія Савченко, яка 2 серпня оголосила голодування

 через, за її словами, бездіяльність влади у звільненні полонених українців, зробила низку нових гучних заяв, назвавши АТО на Донбасі "бардаком" і переконуючи у необхідності оголошення війни.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ нардепа в ефірі Еспресо.TV.

"Нам треба закінчувати цей бардак, який назвали АТО, якомога скоріше, без усілякої подальшої війни", — підкреслила вона, не уточнивши при цьому, як того досягти.



Крім того, Савченко висловила своє переконання необхідності визнання Україною стану війни на території країни.

"Те, що в нас іде війна — це безперечно. Це треба було визнати ще два роки тому, починаючи з Криму», — заявила депутат.

Вона додала, що «МВФ не дає грошей країнам із військовим станом, але якщо в країні військовий стан на частині території, то Фонд гроші дає, і наша влада клянчить гроші, за які будуть розплачуватись наші онуки, і при цьому кладе їх у кишеню, нічого не даючи на війну".



У той же час Савченко запевнила, що не тримає зла на бойовиків та Росію за те, що полонили її, але не пробачить їм початку війни.

"Я, ще знаходчись у російських судах, казала, що не тримаю образи на Росію і тих сепаратистів на Донбасі за те, що вони полонили мене і за те, що зробили зі мною. Але цієї війни на українській землі я їм не пробачу ніколи", — сказала нардеп.



Крім того, Савченко пообіцяла влаштувати акцію біля Адміністрації президента на Банковій 8 серпня за участю колишніх полонених, які розкажуть про їхнє звільнення і «ви побачите, чи назве хто-небудь з них Петра Порошенкаи чи Ірину Геращенко».



Нагадаємо, раніше політичний експерт Євген Магда у своїй статті для ONLINE.UA оцінив резонансні заяви Надії Савченко, які не лише прискорили девальвацію образу "народної героїні", але й показали, що люди, які стоять за її спиною, виявляють поспіх.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?