Український літак "перетворився" на дракона: з'явилися яскраві фото
Категорія
Технології
Дата публікації

Український літак "перетворився" на дракона: з'явилися яскраві фото

Український літак "перетворився" на дракона: з'явилися яскраві фото

Фахівці з відділу вантажного планування «Авіалінії Антонова» в тісній взаємодії з французькими інженерами "перетворили" український літак "Руслан" в дракона.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook компанії "Антонов".
"26 вересня 2014 АН-124-100 «Руслан» «Авіаліній Антонова» перевіз цікавий вантаж з Нанта (Франція) в Пекін (Китай). На борту літака був перевезений механізований дракон, який символізує «Дух коня-дракона», який взяв участь в китайському параді в знак п'ятдесятої річниці дипломатичних відносин між Францією та Китаєм. Ця унікальна модель заввишки 12 метрів і вагою 46 тонн була побудована у Франції компанією «La Machine». Щоб керувати ним, потрібно 8 осіб-операторів, які розміщені всередині", - йдеться в повідомленні.
У компанії розповіли, що фахівці з відділу вантажного планування «Авіалінії Антонова» в тісній взаємодії з французькими інженерами розробили спеціальну технологію вантаження і перевезення цього унікального вантажу загальною масою 55 тонн в «Руслані». Підготовка до перевезення зайняла 3 місяці.
Раніше  в мережі з'явилося вражаюче відео масштабних військово-морських навчань RIMPAC, які проходять в Тихому океані.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?