Посол США зробив несподівану заяву про економіку України
Категорія
Економіка
Дата публікації

Посол США зробив несподівану заяву про економіку України

Посол США зробив несподівану заяву про економіку України
Джерело:  online.ua

Посол Сполучених Штатів в Україні Джеффрі Пайєтт вважає, що Україна наразі не потребує траншу Міжнародного валютного фонду, оскільки має стабільний курс валюти і достатні резерви.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».
"Доброю новиною є те, що з практичної точки зору Україна не потребує виділення траншу МВФ сьогодні. Їх обмінний курс стабільний, їх резерви достатні, довіра, як і раніше, існує", - заявив Пайєтт в інтерв'ю виданню Ukraine Business Journal.
Посол також зазначив, що Міжнародний валютний фонд вкрай обережно підходив до прийняття рішення про затримку у виділенні наступного траншу Україні таким чином, щоб це не підірвало впевненість в Україні.
Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці липня в Раді директорів Міжнародного валютного фонду заявили, що МВФ може розглянути питання виділення Україні третього траншу фінансової допомоги тільки після двотижневої перерви в роботі - не раніше другої половини серпня, при цьому точна дата на той момент не була призначена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?