Навіщо потрібен парад в Києві: всім противникам дали яскраве пояснення
Категорія
Культура
Дата публікації

Навіщо потрібен парад в Києві: всім противникам дали яскраве пояснення

Навіщо потрібен парад в Києві: всім противникам дали яскраве пояснення
Джерело:  online.ua

Віце-спікер Верховної Ради, народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Ірина Геращенко  пояснила, чому потрібен парад в Києві до Дня Незалежності України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Геращенко.


«3 липня в Білорусі відбувся військовий парад до Дня незалежності республіки. Чомусь в цьому параді брали участь і навіки зганьбиші себе бойові підрозділи російської армії, саме ті, хто відзначився в Криму і на Донбасі, у вбивстві українців і знищенні міст і сіл, будинків, шкіл, наших військових, цивільних, жінок, дітей», - написала Геращенко.


«Всі ці псковські танкові дивізії і інші "заблукавші"на Донбасі РФ вигнала на цей парад незалежності іншої країни ... Навіщо? Відповідь очевидна, як на мене: саме так в московському уяві повинні існувати пострадянські країни - в залежності», - вважає Геращенко.


«Це брязкання зброєю в чужій столиці незалежної держави - таке красномовне, як на мене. До речі, європейські посольства, акредитовані в Мінську, були обізнані, що серед російських військових, які були на тому параді, присутні і зганьбивші себе війною проти України частини. Але європейські політики тільки не пішли на тей парад, ніякої іншої реакції не було», - продовжила Геращенко.


«І я згадала День незалежності, серпень 2015 року в Києві. Хрещатиком йшли наші герої. Головними на цьому параді - і до них була прикута вся увага і вся любов міста - були поранені наші хлопці, на візках, їх спеціально привезли з лікарні. Президент підійшов до кожного, потиснув їм руки. І дівчата дарували їм квіти», - згадує Геращенко.


«У нас буде парад. І дуже важливо, що на ньому будуть тільки НАШІ українські герої, НАША українська армія, НАША нова зброя», - вважає Геращенко.


«Потім вона піде на фронт. Тому що на Донбасі досі повно псковських і тамбовських. Але завдяки волі і позиції українців (в тому числі української влади, до речі) і мужності нашого війська - цих псковських і їх танків немає і ніколи не буде в Києві», - додала віце-спікер ВР.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше танкіст Олександр Шульман, який служив в зоні проведення антитерористичної операції, назвав три аргументи на користь проведення в Києві параду до Дня Незалежності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?