Страшне вбивство немовляти сколихнуло Павлоград: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Страшне вбивство немовляти сколихнуло Павлоград: з'явилися подробиці

Страшне вбивство немовляти сколихнуло Павлоград: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

У Павлограді Дніпропетровської області затримано чоловіка 1983 року народження, якого звинувачують у вбивстві власної 8-місячної дитини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Обозреватель ».
Як розповіла виданню спікер Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Анна Малишева, на момент скоєння злочину чоловік не проживав з сім'єю.
За фактом відкрито кримінальне провадження, ведеться слідство, призначено ряд експертиз.
Видання також попросило прокоментувати заяву журналістки Тетяни Лупової про те, що правоохоронні органи не діяли протягом декількох годин після скоєння злочину.
"Ні, слідчо-оперативна група прибула на місце подій протягом 15 хвилин", - сказала Малишева.
"Перша група працювала безпосередньо на місці, де було виявлено тіло дитини без ознак життя. Друга група з розшуковців працювала по району, щоб встановити місце перебування підозрюваного", - додала речник поліції Дніпропетровської області.
"Чоловік затриманий, він в ізоляторі тимчасового утримання в Павлограді, тривають слідчі дії", - додала Малишева.
Слідству вдалося з'ясувати, що вбита дитина була сином затриманого, а також той факт, що останнім часом чоловік не проживав з матір'ю дитини. "Вона жива, вона в лікарні", - додала спікер ГУНП в Дніпропетровській області.
За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 115 Кримінального Кодексу України - умисне вбивство.
"Поки ніяких версій ми не озвучуємо, пройшло занадто мало часу. Працюють слідчі, задіяна прокуратура. Всі факти необхідно підтвердити, призначений ряд експертиз. Як тільки буде щось конкретне, ми про це обов'язково повідомимо", - додала Малишева.
Раніше журналістка Тетяна Лупова повідомила про вбивство 8-місячної дитини в Павлограді і звинуватила правоохоронців у бездіяльності.
"Убивав посеред вулиці, на селищі Хімзавод, біля профілакторію, де мама гуляла з візочком. Жінка вихопила у нього малюка і ледь жива йшла додому - на вул. Сташкова, 1А. Там її всю в крові побачили сусіди і викликали швидку і поліцію», - написала Лупова.
«Оксана в реанімації, трупик дитини досі лежить на лавочці. Майже 4 години! Поліція розводить руками, не знають, що робити! Вбивця бродить навколо. Візочок залишився на місці вбивства. Ні слідчих дій, ні пошуків вбивці (які пошуки, він навколо четверту годину бродить, напиваючись) ніхто не проводить", - розповіла журналістка.
«У групі Павлограда Вконтакте пишуть на цю тему, дівчатка в подробицях пишуть, що бачили, як бив ногами, як вона захищала дитину, як з усієї сили бив голівкою об асфальт малюка... Бачили. Бачили всі! І ніхто не заступився, не втрутився», - додала журналістка.
Як повідомляв ONLINE.UA, Київський суд прийняв рішення помістити до психіатричного закладу із суворим наглядом уродженця Російської Федерації, який з особливою жорстокістю вбив 10-річного хлопчика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?