Фанати Путіна видали марення про польських військових в Києві
Категорія
Культура
Дата публікації

Фанати Путіна видали марення про польських військових в Києві

Фанати Путіна видали марення про польських військових в Києві
Джерело:  politnavigator.net

Сепаратисти на Донбасі підняли крик через польських військових, які братимуть участь в параді на День незалежності в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський ресурс бойовиків.
"У наміченому на 24 серпня параді в центрі Києва з нагоди Дня незалежності України візьмуть участь і представники армії Польщі - немислиме видовище для тих, хто знайомий з історією Запорізького козацтва, на традиції якого любить посилатися нинішня українська влада", - написали фанати Путіна.
Сепаратисти згадали Богдана Хмельницького, який свого часу боровся з Річчю Посполитою (нинішньої Польщею) за незалежність України і честь якого українська влада зараз нібито ганьбить. У 1649 році військо Хмельницького звільнило Київ від поляків. Тепер же сепаратисти обурюються через те, що поляків пустили в українську столицю.
"У 1648 році багато хто помер, щоб цих ляхів в Києві не було. І всі запорізькі конституції починалися пунктом, щоб ляхів в Києві не було. Тому що вони, ляхи, так і не визнали революцію 1648 року. І вважають Київ польським містом. А Богдана - сепаром. Учи історію", - цитує портал бойовиків "журналіст" Максима Равреба.
Відзначимо, що на репетиції військового параду в Києві були іноземні військові, оскільки в Україні є міжнародна польсько-українсько-литовська бригада. Ймовірно, поляки і литовці братимуть участь і в самому параді 24 серпня.
Раніше президент України Петро Порошенко, коментуючи запеклі суперечки з приводу доцільності проведення військового параду на День незалежності України, заявив, що парад стане демонстрацією здатності нашої країни захистити себе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?