Трагічна ДТП з українцями сталася в Росії, є загиблі: з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Трагічна ДТП з українцями сталася в Росії, є загиблі: з'явилося фото

Трагічна ДТП з українцями сталася в Росії, є загиблі: з'явилося фото

Рано вранці в середу, 24 серпня, в Ростовській області  Російскої Федерації  в дорожньо-транспортну пригоду потрапив мікроавтобус Mercedes, який прямував з Грузії в Україну, в результаті аварії загинули двоє українців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління МНС Росії по Ростовській області.


"У 05.48 24.08.2016 в ОДС ЦУКС ГУ МНС Росії по Ростовській області надійшла інформація про те, що на 895 км траси М4 «Дон», на кордоні між Каменським і Тарасівським районами, сталося зіткнення мікроавтобуса Мерседес з відбійником. Є постраждалі й загиблі ", - йдеться в повідомленні.
За даними інформагентства Інтерфакс, в результаті ДТП двоє людей загинули, ще семеро отримали травми, четверо з яких перебувають у важкому стані. Всі жертви й постраждалі є громадянами України.
Раніше повідомлялося, що  в Польщі мікроавтобус з українськими номерами потрапив у ДТП, загинуло щонайменше троє українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?