Ще один український автобус потрапив у смертельну ДТП в Польщі
Категорія
Події
Дата публікації

Ще один український автобус потрапив у смертельну ДТП в Польщі

Ще один український автобус потрапив у смертельну ДТП в Польщі

У Польщі  відбулася ще одна дорожньо-транспортна пригода з мікроавтобусом з українськими номерами, в результаті якої загинула 29-річна українка, ще дві жінки постраждали.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Польське радіо".


Відзначається, що інцидент стався на автодорозі біля села Камінь Холмського повіту в Люблінському воєводстві близько четвертої ранку в ніч на 24 серпня: мікроавтобус з'їхав на узбіччя і на швидкості в'їхав в дерево. Жінка загинула на місці від отриманих травм.


Автодорога, по якій рухався транспортний засіб, веде до пункту пропуску «Зосін-Устилуг». Крім 29-річної жінки, в мікроавтобусі їхали ще дві пасажирки - 30-і 19-річна жінки. Обидві з травмами були доставлені в лікарню. Також в лікарню доставили водія, де йому зробили тест на алкоголь в крові. Водій виявився тверезим.


За словами водія, на дорогу вибігла дика тварина, яку він намагався об'їхати. Тоді автомобіль з'їхав у рів і вдарився на великій швидкості в дерево.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  під Любліном в Польщі відбулася інша ДТП з мікроавтобусом з українськими номерами, в якій загинуло п'ять осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?